MOTHER’S DAY
Country:
USA
Year:
2016
Category:
Komedie
Duration:
1 hours 57 minutes
Director:
Garry Marshall
Actors:
Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jason Sudeikis
Age restriction:
Tillatt for alle
Language:
Engelsk

En varm komedie som lokker frem både latter og tårer om tre generasjoner som møtes på morsdag. Det er bare noen få dager igjen til morsdag, og Sandy, Miranda, Jesse og Bradley planlegger på hver sin kant hvordan de skal tilbringe dagen: med en ny kjærlighet, en tapt kjærlighet – eller uten kjærlighet i det hele tatt. Uansett kommer dette til å bli en morsdag de ikke glemmer

Sandy (Jennifer Aniston) er nyskilt og kjemper for å beholde selvfølelsen når hennes eks gifter seg på ny med en yngre kvinne. Er hun virkelig utskiftbar som mamma? Når Sandy forsøker å ta opp konkurransen tar hun en del mindre bra, og i blant hysteriske, beslutninger.
Miranda (Julia Roberts) er en fremgangsrik programleder som tilsynelatende lever det perfekte livet. Men etter å ha ofret familie for karrieren er livet ufullstendig. Morsdagen nærmer seg, men hun har ingen å dele dagen med, foruten sin gale agent. Overraskelsen blir desto større når Mirandas bortadopterte datter plutselig står på døra.
Jesse (Kate Hudson) elsker sin mann så høyt at hun helt bryter kontakten med sin rasistiske mor. Jesse har til og med løyet og sagt at hun er død. Noe som blir litt vanskelig å forklare når foreldrene hennes kommer på uventet besøk for å feire morsdag.
Bradley (Jason Sudeikis) føler seg nedstemt når morsdagen nærmer seg, den første for han og hans to døtre etter at hans kone gikk bort. Samtidig som Bradley har fullt opp med alenepappatilværelsen, forsøker han å parere en gjeng mammaer som vil ha ham med ut på date.